service en kwaliteit

Service en kwaliteit staan bij ons voorop. Dat betekent dat wij uw dierbare filmmateriaal met grote zorg, deskundig behandelen. Bent u benieuwd naar de kwaliteit? Wij kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar de kwaliteit die wij leveren. Vaak gaat het om veel filmmateriaal dat door de jaren heen is bewaard. Een stukje extra service voordat u uw materiaal bij ons aanlevert is de mogelijkheid om een GRATIS proef DVD te laten maken. U bent verder niets verplicht. Aanleveren materiaal. Hoe u uw uniek en dierbaar mariaal aanlevert bepaalt u zelf. U kunt het, na het maken van een afspraak brengen, of als u niet in de gelegenheid bent het te brengen versturen. Het afrekenen gebeurt bij het ophalen, of indien het met DVD naar u teruggezonden wordt, onder rembours aan de bezorger. Indien u binnen geringe afstand woont en u bent echt niet in de gelegenheid het materiaal aan ons te brengen, kan er overlegt worden dat we het fimlmateriaal bij u ophalen en terugbrengen