smalfilm

8mm op dvd

8mm film, 18mm film, met of zonder geluid … 8mmopDVD laat uw oude beelden weer leven!

8mm, uw oude smalfilms zijn gevoelig voor uitdroging en worden daardoor onbruikbaar. Hoe goed u ze ook bewaard heeft, wij komen steeds meer smalfilms tegen die door de tand des tijds zijn aangetast. Het beeld wordt onscherp, brokkelig en uiteindelijk zal de filmstrip zo broos worden, dat deze tijdens het afspelen vele malen zal breken. Uw film bestaat nog wel, maar is niet meer afspeelbaar.

De filmprojector, die misschien nog bij u op zolder staat, heeft lange tijd niet meer gedraaid. Het komt vaak voor dat bij het starten van oude projectoren de aandrijfsnaren breken, de lamp (vaak niet meer leverbaar) sneuvelt of de inwendige bedrading is uitgedroogd en kan zelfs kortsluiting veroorzaken. Dit zijn geen verhaaltjes: wij horen het regelmatig.
Een eventuele oplossing is het laten repareren van het apparaat … maar … wat is er nu makkelijker dan 8mmopDVD uw kostbare beeldmateriaal te laten digitaliseren?

Smalfilm (single 8 en super 8 met of zonder geluid) en 16 mm film op DVD

Uw smalfilms, in het formaat Single 8 of Super 8, kunnen wij digitaliseren naar DVD of USB-stick. Wij doen dit met moderne apparatuur, die het beste uit uw films zal halen.

Het digitaliseren van 16 mm films, met of zonder oorspronkelijk geluid, digitaliseren naar DVD of USB-stick.

Wij digitaliseren uw film met eerste klas apparatuur. U kunt weer genieten van uw films op uw eigen televisie of computer. Geen kwaliteitsverlies meer door het ouder worden van uw films!

Het maken van een proef DVD is gratis en geheel vrijblijvend, dus neemt u gerust contact met ons op. Het materiaal kan gebracht worden (voorkeur) en eventueel verstuurd (raden we niet aan), en wij gaan met grote zorg aan de slag met uw dierbare beeld en geluid-dragers die u het verleden weer opnieuw laat beleven!